Sarah Paulson er på krigsstien i sidste trailer til Netflix’ ‘Gøgereden’-prequelserie

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ryan Murphy spytter film og serier ud for Netflix i højt tempo. Blandt de mest ventede fra hans hånd er ‘Ratched’ – prequelserien om den ikoniske sygeplejerske Mildred Ratched fra ‘Gøgereden’ med Sarah Paulson i titelrollen.

Nu er den sidste trailer til serien landet, og den viser nye facetter af Ratched-karakteren, når Murphy opruller sygeplejerskens turbulente barndom, hvor hun blev fjernet fra sine forældre med et falskt løfte om, at hun ville se dem igen senere.

Samtidig fokuserer traileren på de gruopvækkende eksperimenter på det psykiatriske hospital, hvor Ratched startede sin karriere i 1947: »Jeg tror på, at der er nogle ting, der er meget værre at føle, end slet ikke at føle noget«, lyder det blandt andet fra Paulsons følelseskolde sygeplejerske, der i traileren indleder en række magtkampe med sine kollegaer. Det ser yderst medrivende ud.

Tidligere på året udkom Murphy med Netflix-serien ‘Hollywood‘ og senere på året er den produktive herre atter ude med to Netflix-film i form af den stjernespækkede musical ‘The Prom’ med Nicole Kidman og Meryl Streep samt ‘The Boys in the Band‘.

‘Ratched’ får premiere 18. september på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af