Jim Parsons stråler i traileren til Ryan Murphys Netflix-film ‘The Boys in the Band’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tidligere på året gjorde Jim Parsons sig bemærket med en formidabel præstation som modbydelig skuespilleragent i Ryan Murphys stort anlagte ‘Hollywood‘. Nu slår de to igen pjalterne sammen i Joe Montellos ‘The Boys in the Band’, som Murphy producerer på.

Filmen centrerer omkring en gruppe unge homoseksuelle mænd i New York City i 1968, som mødes til en fest arrangeret den alkoholiserede manuskriptforfatter Michael (Parsons). Alt er lutter glade dag, indtil Michaels heteroseksuelle ven fra fortiden træder ind ad døren og vender alting på hovedet.

Venskabet bliver sat på prøve, da gruppen indvilger i at medvirke i en udfordring, der inviterer dem hver især til at konfrontere deres begravede hemmeligheder fra fortiden.

‘The Boys in the Band’ er en fortolkning af Matt Crowleys teaterstykke af samme navn, der allerede i 1970 blev filmatiseret af selveste William Friedkin (‘The French Connection’ og ‘Eksorcisten’).

Jim Parsons får selskab af et stort ensemble af homoseksuelle skuespillere, herunder Zachary Quinto (‘Star Trek’), Matt Bomer (‘Magic Mike’) og Andrew Rannells (‘Girls’).

‘The Boys in the Band’ er en af mange Ryan Murphy-produktioner på Netflix lige nu. I næste uge er han aktuel med den ventede nyfortolkning af ‘Gøgereden’-karakteren ‘Ratched‘ og senere på året er han klar med et stjernespækket musicalbrag i form af ‘The Prom’ med Nicole Kidman og Meryl Streep. I foråret stod han bag streaminggigantens roste serie ‘Hollywood‘.

‘The Boys in the Band’ får premiere 30. september på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af