‘The Boys’ får en spinoff – ‘Hunger Games’ møder college-serie

‘The Boys’ får en spinoff – ‘Hunger Games’ møder college-serie

Den blodige og grovmundede superhelteserie ‘The Boys’ har fået en stor fanskare og er en af Amazons mest populære serier i øjeblikket.

Og nu får serien, der er baseret på en tegneserie, en spinoff frit fra fantasien. Spinoff-serien bliver kaldt »Hunger Games møder college-serie« og udspiller sig på et universitet, hvor unge aspirerende superhelte trænes op under ledelse af Vought International.

Spinoffen fastholder originalens eksplicitte tone, og showrunner fra ‘The Boys’ Eric Kripke er med om bord som producer, mens piloten skrives og instrueres af Craig Rosenberg, der den anden vej rundt også var producer på originalen.

Det vides endnu ikke, hvornår spinoffen rammer Amazon Prime.

‘The Boys’ sæson 2 kører lige nu på selvsamme streamingtjeneste.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af