Chastain, Nyong’o, Cruz, Kruger og Bingbing udgør et nyt superagenthold: Se traileren til ’355’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tredje verdenskrig kan være på nippet til at bryde ud, og det er op til et hardcore hold af internationale CIA-agenter under kodenavnet 355 at stoppe teoristerne bag. Således lyder plottet kort og godt til ’355’, der i dag har fået sin første stjernespækkede, eksplosive trailer.

355-holdet (opkaldt efter den første kendte kvindelige spion under Den Amerikanske Revolution: Agent 355) er anført af den amerikanske CIA-agent Mason Brown (Jessica Chastain). På holdet finder vi desuden et stærkt cast bestående af Lupita Nyong’o, Diane Kruger, Penélope Cruz og Fan Bingbing.

’355’ er instrueret af Simon Kinberg med både Kinberg og Jessica Chastain på producersiden. Kinberg har tidligere instrueret Jessica Chastain i sidste års ’X-Men: Dark Phoenix’. Under optagelserne til ’Dark Phoenix’ pitchede Chastain idéen om den kvindelige agentfilm, der skulle være i samme ånd som ’Mission: Impossible’ og ’James Bond’ – og at dømme ud fra traileren er det da også den stemning, ’355’ emmer af.

’355’ blev pitchet til distributionsselskaberne tilbage i 2018 – dengang med Marion Cotillard i stedet for Diane Kruger.

‘355’ planlægges at få amerikansk premiere den 15. januar 2021.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af