Den nye ‘Borat’-film er nu tilgængelig i Danmark

Den nye ‘Borat’-film er nu tilgængelig i Danmark
Sacha Baron Cohen som Borat.

Der har hersket en del forvirring om, hvorvidt Sacha Baron Cohens opfølger til ‘Borat’ ville blive tilgængelig herhjemme, hvor Amazon Prime generelt fremstår i en amputeret udgave i forhold til den amerikanske pendant.

Men alt er godt: ‘Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan’ er allerede nu tilgængelig på tjenesten, simultant med den amerikanske premiere. På dansk Amazon Prime hedder den blot ‘Borat efterfølger film’.

Sacha Baron Cohen har allerede trukket overskrifter med filmen, blandt andet på grund af en scene med Trumps advokat Rudy Giuliani og en ung kvinde.

Men om Cohen kan lave op til sin egen komedieklassiker fra 2006, kan man altså nu opleve ved selvsyn.

Læs vores anmeldelse HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af