Joaquin Phoenix har fundet sin næste rolle: Som Napoleon

Joaquin Phoenix har fundet sin næste rolle: Som Napoleon
Joaquin Pheonix. (Foto: Tristan Fewings/Getty Images)

Ridley Scott har udset sig sit næste store projekt og kan i samme omgang afsløre, hvem der skal spille hovedrollen i hans nye biografiske film med titlen ‘Kitbag’, som bygger på en fortælling om den franske kejser Napoleon.

Ifølge Deadline har Scott castet ingen ringere end Joaquin Phoenix til rollen som den militære leder, der erobrede store dele af Europa i starten af 1800-tallet.

Den Oscar-vindende skuespiller har tidigere bevist, at han er som skabt til rollen som magtsyg hersker, da han for to årtier tilbage indtog rollen som den kyniske Commodus i Scotts Oscar-vindende film ’Gladiator’.

Til februar 2021 kan Phoenix opleves i hovedrollen som kunstneren, der drager ud på en rejse med sin nevø i Mike Mills’ film ‘C’mon C’mon’. Derudover skulle den eftertragtede skuespiller desuden efter sigende være blevet tilbudt et svimlende højt beløb for en ‘Joker’-efterfølger.

‘Kitbag’ vil skildre Napoleons rise and fall, hvor man blandt andet vil følge hans langvarige ægteskab med hans første store kærlighed, Joséphine.

Det yderligere cast er endnu ikke blevet bekræftet, men alt tyder på, at det godt kunne gå hen at blive en stjernespækket rolleliste.

Premieredatoen ligger formentlig en del ude i fremtiden, da Ridley Scott er i fuld gang med at færdiggøre produktionen på det ventede tidsdrama ’The Last Duel’ og påbegynder optagelserne til morddramaet ’Gucci’ til marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af