Kirsten Dunst og Alexander Skarsgård genforenes efter ‘Melancholia’ – se traileren til ‘On Becoming a God in Central Florida’

STREAMING TOGETHER

Kirsten Dunst er en snarrådig småbørnsmor i traileren til den skæve miniserie ‘On Becoming a God in Central Florida’, der kan streames på Paramount+ allerede fra på søndag.

Dunst spiller hovedrollen, som den snu Krystal Stubbs, der arbejder i et vandland nær Orlando til absolut mindsteløn i 90’ernes USA. Da hendes mand dør, bliver hun en del af en pyramidespilsorganisation – og dén beslutning får store omkostninger for familien.

I pyramidespillet ser Stubbs muligheden for at skabe et bedre liv for sig selv, så hun lyver og svindler til den helt store guldmedalje for at stige i graderne i den millionrige organisation.

Miniserien er på 10 afsnit og markerer en genforening mellem Dunst og Alexander Skarsgård, der ikke har spillet sammen siden Lars Von Triers ‘Melancholia’ – hvori de to også blev gift, om end i noget mere classy rammer…

Dengang og nu: Dunst og Skarsgård i ‘Melancholia’ og ‘On Becoming a God in Central Florida’.

Dunst er selv producer på ‘On Becoming a God in Central Florida’ og det samme er George Clooney. Serien er skabt af Robert Funke og Matt Lutsky, og fik premiere i USA tilbage i 2019.

‘On Becoming a God in Central Florida’ kan ses fra 1. november på Paramount+.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af