Lena Dunham vender tilbage til HBO med serie om Londons finanselite – se traileren til ‘Industry’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Livet på toppen af finansverdenen har med film som ‘The Wolf of Street’ og ‘The Big Short’ fået stor opmærksomhed de seneste år. I traileren til’ Girls’-skaber Lena Dunhams nye HBO-serie ‘Industry’ er fokus ikke på de store kanoner, men i stedet på de unge talenter, der med spidse albuer kæmper for at stige i graderne i det finansielle miljø i London.

Vejen til tops er ikke dog ikke uden omkostninger, og i traileren ser vi også, at de hårdt pressede hovedpersoner får lidt svært ved at holde privatlivet adskilt fra arbejdslivet, da kollegerne indleder seksuelle bekendtskaber med hinanden på kryds og tværs.

Serien er besat af et relativt ubeskrevet ungt cast med blandt andre Myha’la Herrold (‘The Tattooed Heart’), Marisa Abela (‘Cobra’) og David Jonsson (‘Deep State’).

Lena Dunham har udviklet og produceret serien, ligesom hun har instrueret det første afsnit. Hovedforfattere er dog Mickey Down og Konrad Kay.

‘Industry’ får premiere 10. november på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af