Mel Gibson er en vred, fordrukken julemand i den veloplagte trailer til ‘Fatman’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvad er julemanden for dig? En munter gammel mand i rød-hvid uniform, som hvert år skaber juleglæde, når han 24. december flyver rundt i sin rensdyrskaret og velsigner vores børn med gaver fra ønskelisterne?

Mel Gibsons julemand i traileren til brødreparret Eshom og Ian Nelms actionkomedie ‘Fatman’ er af en lidt anden støbning. Han drikker og skyder med skydevåben. Han har mistet sit kald og indleder et partnerskab med det amerikanske militær, da julemandsforretningen rent ud sagt går ad helvedes til.

Det erfarer en 12-årige dreng, da han juledag åbner sin ventede gave fra julemanden og opdager, at den flotte indpakning blot indeholder et sort stykke kul.

Nok skal være nok, konkluderer den 12-årige, så han hyrer lejesoldaten Skinny Man (Walter Goggins) til at bringe ham julemandens afhuggede hovede. Uden skæg!

Nelms-brødrene får godt selskab i form af producerne af David Gordon Green (‘Halloween’) og Danny McBride (‘Vice Principals’).

‘Fatman’ får premiere 4. december i USA. Forhåbentlig venter en dansk premiere kort tid efter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af