Rygte: Michael B. Jordan skal selv instruere ‘Creed 3’

Rygte: Michael B. Jordan skal selv instruere ‘Creed 3’
Sylvester Stallone og Michael B. Jordan i 'Creed 2'.

Michael B. Jordan kommer angiveligt på overarbejde, når optagelserne til boksefilmen ‘Creed 3’ skydes i gang. Skuespilleren er nemlig ifølge Deadline i forhandlinger med studiet MGM om både at instruere filmen og spille hovedrollen.

‘Creed 3’ er den tredje film i rækken om den aspirerende bokser Adonis Creed (Michael B. Jordan), som Rocky Balboa (Sylvester Stallone) i de første to film tager under sine vinger – indledningsvist for at hævne Adonis far, sværdvægtsbokseren Apollo Creed, der i ‘Rocky IV’ blev dræbt i bokseringen.

Den første ‘Creed’ var instrueret af Ryan Coogler, som også instruerede Jordan i ‘Fruitvale Station’ og ‘Black Panther’, mens Steven Caple Jr. stod for ‘Creed 2’.

Der er endnu ikke meget information tilgængeligt om ‘Creed 3’, udover at den relativt ukendte Zach Baylin er blevet tildelt ansvaret for manuskriptet. Det er fortsat uvist, om Tessa Thompson og Sylvester Stallone vender tilbage i rollerne som henholdvis kæreste og mentor.

Hverken Jordan eller MGM har kommenteret på Deadlines historie, sandsynligvis fordi forhandlingerne stadig er i gang.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af