Se Ulrich Thomsen som Carl Mørck i den første trailer til ‘Afdeling Q: Marco Effekten’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jussi Adler-Olsen-fans kan godt begynde at tælle ned til Ulrich Thomsens debut som vicekriminalkommissær Carl Mørck i ‘Afdeling Q’-thrilleren ‘Marco Effekten’, der netop har fået sin første, voldsomt intense trailer.

Thomsen har som bekendt erstattet Nikolaj Lie Kaas i rollen som alletiders mest livstrætte, om end rasende effektive Mørck, der løser bestialske forbrydelser sammen med partneren Assad, her spillet af Zaki Youssef (som overtager stafetten fra svenske Fares Fares) og assistenten Rose, spillet af Bodil-vinder Sofie Torp (‘Ser du månen Daniel’).

Og det er ikke nogen underdrivelse når Mørcks chef understreger, at »der er ikke nogen andre, der har set så meget lort og menneskeligt fordærv som dig«.

I ‘Marco Effekten’ bliver Mørck, Assad og Rose således rullet ind i en sag om omfattende korruption og magtmisbrug, da en udenlandsk dreng bliver taget i forsøget på at smugle sig over grænsen. Det som i starten synes at være en tilfældighed eksploderer i en skæbnesvanger menneskejagt rundt i den københavnske undergrund, blandt mafiakarteller og ministerielle embedsmænd.

‘Marco Effekten’ er instrueret af Martin Zandvliet (‘Under sandet’) og får biografpremiere 4. februar 2020.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af