Berygtet selvmordskult får sin egen dokumentarserie: Se traileren til ‘Heaven’s Gate: The Cult of Cults’

STREAMING TOGETHER
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ynder man at dykke ned i vanvittige og uhyggelige fortællinger om manipulerende kultledere, der hjernevasker sine godtroende medlemmer, har man uden tvivl hørt om Heaven’s Gate.

I 1997 orkerestrede den verdenskendte ufo-kult, ledt an af Marshall Applegate, det til stadighed største gruppeselvmord på amerikansk grund. Medlemmerne var overbeviste om, at de måtte forlade deres jordiske kroppe for at blive hentet i et rumskib af en højere udviklet alienrace.

Den berygtede dommedagssekt får nu en dokumentarisk miniserie á fire afsnit på amerikanske HBO Max, som netop har udgivet en trailer. Her loves der interviews med nogle af de overlevende ‘Heaven’s Gate’-medlemmer og deres pårørende samt en masse hidtil ikke viste privatoptagelser fra de kultiske gemakker. I traileren ses også animerede sekvenser, som illustrerer kultens mytologiske rumvæsenfortællinger.

‘Heaven’s Gate: The Cult of Cults’ får premiere i USA 3. december, mens en dansk premieredato endnu ikke er blevet bekræftet. Indtil det sker, kan man se traileren herover.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af