Charlie Hunnam om James Bond-rygter: »Jeg tror, der er mange folk foran mig på den liste«

Charlie Hunnam om James Bond-rygter: »Jeg tror, der er mange folk foran mig på den liste«
Charlie Hunnam i 'Sons of Anarchy'.

Det amerikanske præsidentvalg var en gyser, bevares, men nu må vi ikke glemme, at der i England er et mindst lige så spændende valg igang: Valget af den næste James Bond!

For selvom ‘No Time To Die’ er blevet udskudt til næste år, florerer rygterne om Daniel Craigs afløser konstant. Et af de nyeste navne i puljen er den britiske skuespiller Charlie Hunnam, som blandt andet har vist 007-potentiale i rockerserien ‘Sons of Anarchy’ og i actionkomedien ‘The Gentlemen’.

Hunnam gør sig imidlertid ikke selv store forhåbninger om at blive den næste James Bond, fortæller han i et interview til People.

»Jeg ville blive så smigret over at blive overvejet til at spille James Bond. Men min intuition fortæller mig, at jeg ikke bør vente ved telefonen på det opkald. Jeg tror, at der er mange folk foran mig den liste«, siger Hunnam, der i det mindste opfylder det vigtigste kriterie til at blive ny 007: Han er englænder.

At der er mange før ham, er bookmakerne enige i. De nævner for eksempel Tom Hardy, Idris Elba og Sam Heughan.

Spørger man verdens første AI-castingprogram, The Bond-Seeker 3000, bør valget imidlertid falde på den tidligere Superman, Henry Cavill, som ifølge den kunstige intelligens er et 92.3 procentpoints match.

Valget er dog ingenlunde afgjort, og mon ikke favoritværdigheden når at skifte en gang eller to, inden Bond-producerne Barbara Broccoli og Michael G. Wilson annoncerer den ottende James Bond.

‘No Time To Die’ får premiere 2. april 2021.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af