Dansk topmodel og musiker med i ny stor Netflix-serie med Bill Skarsgård

Dansk topmodel og musiker med i ny stor Netflix-serie med Bill Skarsgård
Freja Beha Erichsen. (Foto: Ben Gabbe/Getty Images)

I foråret blev det bekræftet, at Bill Skarsgård skal spille den svenske forbryder Clark Olofsson, der i 1970’erne blev kendt for en række bankrøverier i Danmark og Sverige, i den kommende Netflix-serie ’Clark’.

Og nu kan Netflix offentliggøre resten af det bærende cast, som blandt andet involverer danske Freja Beha Erichsen og Amalie Bruun.

Freja Beha Erichsen arbejder normalt som international topmodel, hvor hun blandt andet har arbejdet for store og eksklusive brands som Louis Vuitton og Prada. Serien bliver hendes debut som skuespiller.

Amalie Bruun er musiker og bedst kendt for black metal-soloprojektet Myrkur. Hun har dog også medvirket i en reklamefilm for Chanel instrueret af selveste Martin Scorsese og spillet Forrest Gumps kone Jenny i The Lonely Islands musikvideo ’Jack Sparrow’.

Hvilke roller, de to danskere skal indtage, er endnu udvist, og en premieredato er endnu ikke bekræftet.

Serien er instrueret og skrevet af svenske Jonas Åkerlund og er baseret på Clark Olofssons selvbiografi ‘Vaffan var det egentligen som hände’, der både indeholder sandheder og løgne og beskriver hans liv som storkriminel gangster fra sine ungdom og frem til i dag.

Foruden de to danskere indgår blandt andre Vilhelm Blomgren (’Midsommar’), Isabelle Grill (’Midsommar’), Björn Gustafsson (’Unge Astrid’), Alexander Karim (’Advokaten’) og Alicia Agneson (’Vikings’) på rollelisten.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af