Den nye Afdeling Q-film får premiere tidligere end ventet

Den nye Afdeling Q-film får premiere tidligere end ventet
Ulrich Thomsen, Sofie Torp og Zaki Youssef indtager hovedrollerne i 'Marco Effekten'.

De danske film redder i disse coronamåneder biograferne med imponerende billetsalg, hvor danskerne flokkes om alt fra ‘Druk’ til ‘Madklubben’ og ‘Erna i krig’.

De mange udskudte og aflyste premierer på store amerikanske film har efterladt en fri bane for de hjemlige produktioner, og det betyder, at vi nu får at se den kommende film om Jussi Adler-Olsens Afdeling Q tidligere end ventet.

‘Marco Effekten’ skulle have haft premiere 4. februar, men er nu rykket frem til 21. januar. Tidligere så vi, hvordan Anders Thomas Jensens ‘Retfærdighedens ryttere’ rykkede fra sin premiere i juledagene til 17. november.

‘Marco Effekten’ er den første film, hvor rollerne som Carl Mørck og Assad besættes af Ulrich Thomsen og Zaki Youssef. Filmen er instrueret af ‘Under sandet’-instruktør Martin Zandvliet.

»Situationen på biografmarkedet i 2020 har været ganske uforudsigelig, fordi mange af de store internationale film er blevet trukket tilbage fra markedet. Men heldigvis har publikum loyalt honoreret de danske kvalitetsfilm«, udtaler Market Director Frederik Honoré fra Nordisk Film i en pressemeddelelse:

»Med ‘Marco effekten’ sender vi endnu en stærk dansk film i markedet. Vi har store forventninger til filmen, som er et forrygende reboot af de fire forrige og meget succesfulde Afdeling Q-film, og vi er overbeviste om, at den vil indfri alle de forventninger, som publikum har til en ny stærk biografoplevelse med Carl Mørck og Assad på Politigården i København«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af