Johnny Depp fyret fra ‘Fantastiske skabninger’

Johnny Depp fyret fra ‘Fantastiske skabninger’
Johnny Depp som Grindewald 'Fantastiske skabninger'.

Tidligere på ugen tabte Johnny Depp en retssag mod det britiske tabloidmedie The Sun, som fik medhold i, at der var dækning for at kalde skuespilleren en »wife-beater«.

Beskrivelsen refererede til de tumultariske begivenheder i Depps ægteskab og skilsmisse med skuespilleren Amber Heard.

Efter dommen har filmbranchen holdt vejret for at se, hvad der ville ske med Johnny Depps rolle i den familievenlige franchise ‘Fantastiske skabninger og hvor de findes’. I Harry Potter-spinoffen har Depp den væsentlige rolle som den onde troldmand Grindelwald, og i den tredje film, som allerede var i produktion, skulle rollen fylde endnu mere end i de første.

Men på Instagram skriver Johnny Depp selv, at studiet bag, Warner Bros., har bedt ham om at forlade franchisen, og at han har indvilliget i opfordringen. Det er en pæn måde at skrive på, at han er blevet fyret.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Johnny Depp skriver også, at han planlægger at appellere dommen i retssagen mod The Sun, og at han vil fortsætte med at prøve at bevise, at anklagerne om hustruvold er falske. »Mit liv og min karriere vil ikke blive defineret af dette øjeblik i tiden«, skriver han, om end man nok må sige, at det er han ikke ene om at bestemme.

J.K. Rowling, der har en væsentlig finger med i alle Harry Potter-relaterede beslutninger, udtrykte i 2017 uforbeholden støtte til Depp, selvom affæren omkring Amber Heard og ham var rigt beskrevet allerede dengang.

Men med dommen sort på hvidt har Warner Bros. altså ikke længere kunnet leve med, at en »wife beater« prydede plakaten på en af deres vigtigste børnevenlige franchises.

Hvad man stiller op med Grindelwald-rollen i de kommende ‘Fantastiske skabninger’-film, vides endnu ikke.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af