Optagelserne til ‘Jurassic World: Dominion’ krævede over 40.000 corona-prøver

Optagelserne til ‘Jurassic World: Dominion’ krævede over 40.000 corona-prøver
Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Ty Simpkins og Nick Robinson i den første 'Jurassic World'-film fra 2015.

Det er ikke nemt at lave film under en pandemi – og da slet ikke film i blockbuster-størrelsen. Det kan Colin Trevorrow, der netop har færdiggjort optagelserne til den tredje ‘Jurrasic World’-film med undertitlen ‘Dominion’, fortælle.

I et interview med Deadline afslører instruktøren blandt andet, at der blev foretaget mere end 40.000 coronatests blandt filmens cast og crew under optagelserne, som efter flere udskydelser blev afsluttet i lørdags. Det har inspireret Trevorrow meget at se hele holdets dedikation til at få projektet i hus:

»Jeg er ikke sikker på, at jeg kan formulere det med ord. Det har været bemærkelsesværdigt. Vores crew og vores cast har været så fleksible. Alle producere har arbejdet døgnet rundt for at få det bedste ud af det. Det har været inspirerende«, fortæller instruktøren, som også stod bag den første ‘Jurassic World’-film.

Sammenholdet blev ikke mindst styrket af, at hele castet måtte bo i en lukket karantæneboble på et hotel i flere måneder.

»Vi boede sammen, spiste sammen, fortalte historier, delte vores frygt og håb, legede med frisbee i haven. Der var meget latter i en tid, hvor det var svært at finde ting at grine af«, fortæller Trevorrow.

»Vi var alle langt væk fra dem, vi elskede, i en tid hvor du gerne vil være tættest på dem. Jeg savnede min familie meget. Jeg var væk fra dem i fire måneder. Men holdet i vores boble blev en anden familie«.

Optagelserne af filmen blev flyttet fra februar til juli i år – og måtte så holde pause i oktober grundet en positiv coronaprøve. Men nu skulle alle optagelserne altså være i hus, og filmen forventes at få premiere engang i 2022.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af