‘The Crown’-stjerne og ‘Ready Player One’-stortalent tilslutter sig ‘Game of Thrones’-prequel

‘The Crown’-stjerne og ‘Ready Player One’-stortalent tilslutter sig ‘Game of Thrones’-prequel
Olivia Cooke i 'Thoroughbreds'.
STREAMING TOGETHER

Castet til den imødesete ‘Game of Thrones’-prequel, ‘House of the Dragon’, er så småt ved at tage form.

Over weekenden har HBO annonceret, at ‘The Crown’-skuespilleren Matt Smith, Olivia Cooke (‘Ready Player One’) og det relativt ubeskrevne blad Emma D’Arcy skal spille tre hovedroller i serien, der centrerer sig om House Targaryen.

De skal således spille over for Paddy Considine, der spiller Kong Viserys Targaryen. Matt Smith indtager rollen som Viserys’ yngre bror og arving, Daemon Targaryen.

Emma D’Arcy skal spille Viserys’ førstefødte, Rhaenyra Targaryen, som er en dragerytter af rent valyrisk blod, men som har sit køn imod sig.

Olivia Cooke spiller datter af Otto Hightower, der er Hand of the King for Viserys. Hun er født og opvokset i The Red Keep og er således vant til det politiske spil – og så er hun den smukkeste kvinde i hele Westeros.

‘House of the Dragon’ udspiller sig 300 år før begivenhederne i ‘Game of Thrones’ og fortæller historien om Targaryen-slægten i deres velmagtsdage.

Serien er skabt af George R.R. Martin og Ryan Condal. Sidstnævnte tjener også som showrunner sammen med ‘Game of Thrones’-veteranen Miguel Sapochnik (instruktøren bag ‘Go’T-afsnit som ‘Battle of the Bastards’ og ‘The Long Night’), der også skal instruere pilotafsnittet og yderligere episoder.

Clare Kilner (‘Snowpiercer’), Geeta V. Patel (‘The Witcher’) og Greg Yaitanes (‘Banshee’) er også tilføjet til instruktørlisten.

Det vides endnu ikke, hvornår optagelserne til ‘House of the Dragon’ begynder, men HBO’s programchef har tidligere udtalt, at han regner med en premieredato i 2022.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af