HBO fortsætter spinoff-stimen med animeret ’Game of Thrones’-serie

HBO fortsætter spinoff-stimen med animeret ’Game of Thrones’-serie
Cersei og Jaime i sæson 7.

Så sent som i fredags kunne vi berette, at endnu en ’Game of Thrones’-spinoffserie er ved at blive udviklet hos HBO med titlen ’Tales of Dunk and Egg’. Det afholder imidlertid ikke HBO fra at fortsætte spinoff-stimen – denne gang med en animeret serie.

Der forlyder endnu ingen detaljer om serien, dens titel eller fokus, men kilder har ifølge The Hollywood Reporter afsløret, at tonen i animationsserien kommer til at være meget lig originalseriens. Ifølge samme medie forhandler WarnerMedia lige nu med potentielle forfattere til serien.

Foruden den nyannoncerede animationsserie og ’Tales of Dunk and Egg’ kan ’Game of Thrones’-fans først og fremmest se frem til den første spinoff på stammen: prequel-serien ’House of Dragon’ med Targaryen-slægten i fokus og Olivia Cooke, Emma D’Arcy og Matt Smith i hovedrollerne. ’House of Dragon’ er i produktion nu og forventes at få premiere i 2022.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af