Ny ’Harry Potter’-serie er efter sigende på vej til HBO –men Warner Brothers trækker i land

Ny ’Harry Potter’-serie er efter sigende på vej til HBO –men Warner Brothers trækker i land
'Harry Potter og dødsregalierne del 1' (Foto: Warner Bros. Pictures)

En ny tv-serie om ’Harry Potter’-universet er måske under udvikling til HBO Max.

I går kunne flere forskellige medier (heriblandt først The Hollywood Reporter) berette, at HBO Max er ved at udvikle en tv-serie som en del af ’Harry Potter’-franchisen. Der er tilsyneladende ikke tale om en ny fortælling om Potter himself, men derimod en form for spinoff, der tager sit udgangspunkt i det magiske univers.

WarnerMedia skulle efter sigende i øjeblikket være i færd med at mødes med filmskabere og forfattere for at høre deres bud på, hvordan en sådan spinoff-serie ville kunne skæres.

Det enerverende lille ’måske’ kommer sig dog af, at HBO Max og Warner Brothers var hurtige til at afkræfte rygtet, da det landede. Her lød det (via The Wrap) kort og godt: »Der er ingen ’Harry Potter’-serie under udvikling hos studiet eller på streaming-platformen«.

Det ville dog hverken være første eller sidste gang, at et studie afviste et sådant rygte blot for at holde kortene tæt på kroppen lidt endnu, så serien kan sagtens gå hen og blive en realitet alligevel. De mange milliarder, som Warner Brothers kunne profitere på de otte originalfilm samt ‘Fantastiske skabninger’-spinoff-filmene, kunne da også tænkes at have en form for indvirkning på beslutningstagningen …

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af