Ny teaser for andet særafsnit af ’Euphoria’ er ude – med musik fra Billie Eilish og Rosalía

Ny teaser for andet særafsnit af ’Euphoria’ er ude – med musik fra Billie Eilish og Rosalía

På mandag kommer andet særafsnit af ’Euphoria’ med titlen ’Fuck Anyone Who’s Not a Sea Blob’ alias ’Part 2: Jules’ til HBO Nordic. Og det er lige netop Jules (Hunter Schafer), der spiller hovedrollen i dette afsnit, der har nu har fået en teaser, som lægger op til en følelsesladet omgang fra serieskaber Sam Levinsons hånd – i samarbejde med Schafer.

Første særafsnit, der udkom i december, stillede skarpt på Rue (Zendaya), der på terapeutisk vis reflekterede over det forgangne år, sit misbrug og turbulente forhold til Jules. Teaseren til Jules’ afsnit synes at afsløre, at vi denne gang får Jules’ ærlige, hjerteskærende refleksioner over sin version af samme.

I teaseren kan man desuden høre en bid af soundtracket, der til dette afsnit består af en duet mellem Billie Eilish og Rosalía med titlen ’Lo Vas a Olvidar’ (hvilket oversat fra spansk betyder ’du kommer til at glemme det’). Hele nummeret med tilhørende musikvideo lander ifølge Billie Eilish (via Twitter) i morgen.

Særafsnittet ’Fuck Anyone Who’s Not a Sea Blob’ kan ses på HBO Nordic fra mandag den 25. januar.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af