Sacha Baron Cohen hylder Twitters bandlysning af Trump som »det vigtigste øjeblik i de sociale mediers historie«

Sacha Baron Cohen hylder Twitters bandlysning af Trump som »det vigtigste øjeblik i de sociale mediers historie«
Sacha Baron Cohen (Foto: Jason Merritt/Getty Images)

Sacha Baron Cohen har længe været en af Trumps mest udtalte modstandere.

Derfor kommer det heller ikke som en overraskelse, at skuespilleren og komikeren, der senest gav os ‘Borat Subsequent Moviefilm‘, er stærkt tilfreds med Twitters beslutning om permanent at bandlyse Trump fra platformen.

»Dette er det vigtigste øjeblik i de sociale mediers historie«, skrev Cohen i et tweet. »Verdens største platforme har bandlyst verdens største spreder af løgne, konspirationer og had«.

Trump fik frataget sin Twitter-profil i kølvandet på den voldsomme belejring af Kongressen onsdag aften, som mange mener blev opildnet af præsidenten. Også Facebook og Instagram har udelukket ham fra deres platforme, indtil Trumps embedsperiode ophører den 20. januar.

Cohen har selv gjort sit for at få de sociale medier til at tage ansvar for ikke at medvirke til at sprede løgne via deres platforme – blandt andet i en glødende, viral kritik af Facebook.

Tidligere på ugen fortalte skuespilleren desuden, at han lægger Borat-karakteren på hylden, da han kun bragte ham tilbage til live for at gøre sit for, at Trump ikke blev genvalgt. Og nu er begge projekter altså lykkedes.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af