Trailer: Tom Holland kæmper med PTSD, stofmisbrug og bankrøverier i Russo-brødrenes ’Cherry’

Trailer: Tom Holland kæmper med PTSD, stofmisbrug og bankrøverier i Russo-brødrenes ’Cherry’
Tom Holland i traileren til 'Cherry'.

Der er umiddelbart ret langt fra den Tom Holland, vi kender som Spiderman, og så den Tom Holland, vi i dag får en forsmag på i den første trailer til ’Cherry’. Her har Holland nemlig landet en særligt udfordrende rolle, hvor han kommer på seriøse afveje.

I ’Cherry’, der er baseret på den anmelderroste Nico Walker-roman af samme navn, spiller Holland rollen som en ung mand fra Ohio, der dropper ud af college for at tage til Irak som militærlæge. Da han vender hjem fra krigen til sin kæreste (spillet af Ciara Bravo), kæmper han med udiagnosticeret PTSD, der driver ham ud i et stofmisbrug. Et misbrug, der skal finansieres, hvilket eskalerer udi bankrøverier – med et ret medtaget, hvis ikke smadret parforhold til følge.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Cherry’ er instrueret og produceret af brødrene Anthony og Joseph Russo, som vi bedst kender for deres fire Marvel-instruktioner – senest ‘Avengers: Endgame’ fra 2019.

Foruden Holland og Bravo tæller rollelisten navne som Jake Reynor, Michael Rispoli, Jeff Wahlberg, Forrest Goodluck og Michael Gandolfini.

’Cherry’ får international premiere via AppleTV+ den 12. marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af