’Black Panther’-instruktør skaber Wakanda-serie til Disney+

’Black Panther’-instruktør skaber Wakanda-serie til Disney+
Lupita Nyong'o og Letitia Wright i 'Black Panther'.

I sensommeren mistede Wakanda sin kong T’Challa, da skuespiller Chadwick Boseman døde af kræft i en alder af 43 år. Men dette kommer ikke til at betyde en ende på ’Black Panther’-instruktør Ryan Cooglers fortælling om universet, der nu står over for en udvidelse.

Coogler og hans Proximity Media-selskab har ifølge Deadline skrevet under på en femårig aftale med Disney+. En del af denne aftale består af udviklingen af en serie om ’Black Panther’-landet Wakanda til streamingtjenesten.

Der forlyder dog endnu intet om, hvad – eller måske endnu vigtigere: hvem – Wakanda-serien mere specifikt kommer til at handle om, men spekulationer derom kommer da både omkring T’Challas søster Shuri (Letita Wright), Okoye (Danai Gurira), M’Baku (Winston Duke) og W’Kabi (Daniel Kaluuya). Det kunne selvfølgelig også tænkes, at serien kommer til at fokusere på en helt anden af nationens stammer.

Ryan Coogler er desuden stadig ved roret på ’Black Panther’-toeren, der planlægges at få premiere i juli 2022. Disney har tidligere afsløret, rollen som T’Challa efter Chadwick Bosemans død ikke vil blive overtaget af en anden skuespiller, men at den opfølgende film i stedet kommer til at fokusere på nogle af de andre beboere i Wakanda.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af