Hvis Sacha Baron Cohen ikke vinder en Golden Globe, lover han at hyre Trump-advokat til at anfægte resultatet

Hvis Sacha Baron Cohen ikke vinder en Golden Globe, lover han at hyre Trump-advokat til at anfægte resultatet
Sacha Baron Cohen (Foto: Jason Merritt/Getty Images)

Da årets Golden Globes-nomineringer i går blev annonceret, løb Sacha Baron Cohen afsted med hele tre vægtige pladser på listen. Cohen blev nemlig nomineret for sin hovedrolle i ’Borat Subsequent Moviefilm’ samt sin birolle i ’The Trial of the Chicago 7’, mens førstnævnte film også blev nomineret i kategorien ’Bedste musical eller komedie’.

Sacha Baron Cohen udtale efterfølgende, at han var »overvældet« af, at begge film er blevet anerkendt i opløbet – og at han naturligvis har en solid plan, hvis ingen af dem skulle vinde en statuette.

»Jeg er så beæret – og i tilfælde af, at vi ikke vinder, lover jeg at hyre Rudy Giuliani til at anfægte resultaterne,« lød det fra Cohen (via Indie Wire).

Rudy Giuliani spiller (ufrivilligt) en rolle i ’Borat Subsequent Moviefilm’, hvor Borats 15-årige datter Tutar (spillet af bulgarske Maria Bakalova) interviewer den tidligere New York-borgmester og Trump-advokat – hvilket ender i et uheldigt optrin over en drink i et soveværelse.

Rudy Giuliani er som bekendt øvet udi at så tvivl om valgresultater, og han formåede da også at udødeliggøre sig selv i meme-regi, da han ved en pressekonference i november tordnede mod troværdigheden af Joe Bidens sejr ved præsidentvalget – med sort hårfarve løbende ned ad ansigtet. Sacha Baron Cohen kunne næsten ikke have iscenesat det bedre.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af