Maria Bakalova taler ud om den berygtede Rudy Giuliani-scene i ‘Borat 2’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den bulgarske skuespiller Maria Bakalova fik sit store gennembrud, da hun i ’Borat 2’ indtog rollen som den kasakhiske journalists 15-årig datter, Tutar, der skulle genoprette Kasakhstans forhold til USA ved at udlevere sig selv til den amerikanske vicepræsident Mike Pence.

Nu står den 24 årige skuespiller for første gang frem og fortæller om sine til tider grænseoverskridende oplevelser i forbindelse med filmen i et interview med The New York Times.

I interviewet fortæller hun, at hun én gang frygtede for sit liv, da de optog den berygtede Rudy Giuliani-scene, hvor Bakalova, forklædt som journalist, interviewede den tidligere New York-borgmester, som nu fungerer som Donald Trumps advokat.

»Måske scenen, hvor vi var på hotellet, og Rudy Giuliani ringede til politiet. Der blev jeg lidt bange for, om der ville ske noget. Men heldigvis undslap vi«, fortæller hun.

Scenen ender med, at Bakalova og Giuliani drikker en drink i soveværelset på det hotelværelse, hvor interviewet foregår. Her styrter Borat ind på værelset, da Giuliani pludselig tager hænderne ned i bukserne. En situation, som Giuliani efterfølgende selv har hævdet opstod, da han forsøgte at tage mikrofonen af.

Da Bakalova i interviewet bliver spurgt ind til denne del af scenen, svarer hun, at: »Jeg så alt, hvad du så«, hvortil hun tilføjer:

»Hvis du har set filmen, er det vores budskab. Vi ønsker, at alle skal se filmen og dømme den selv. Sacha sprang hurtigt ind i soveværelset, fordi han var bekymret for mig. Hvis han var kommet for sent, ved jeg ikke, hvordan tingene havde forløbet. Men han kom lige i tide«.

‘Borat Subsequent Moviefilm’ kan ses på Amazon Prime.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af