Jared Leto afviser at have givet Margot Robbie en død rotte under ‘Suicide Squad’-optagelser

Jared Leto afviser at have givet Margot Robbie en død rotte under ‘Suicide Squad’-optagelser
Jared Leto som Jokeren i 'Suicide Squad' fra 2016.

Der har været mange historier om Jared Letos adfærd under arbejdet med David Ayers DC-superskurkefilm ‘Suicide Squad’ fra 2016.

I bedste (?) method acting-stil skulle Leto således have forberedt sig til rollen som den utilregnelige Joker-karakter ved at give klamme ‘gaver’, så som døde grise og en rotte til sine skuespilkollegaer. Så var stemningen ligesom sat.

Nu fortæller Leto dog, at i hvert fald én af disse historier ikke passer. I en ny video fra CQ gennemgår skuespilleren og musikeren karrierens vægtigste roller, og da turen kommer til ‘Suicide Squad’, siger han med et smil: »Det er også interessant, hvordan de her ting får deres eget liv«.

»Jeg gav aldrig Margot Robbie en død rotte. Det passer ikke«, fortsætter han. »Jeg gav hende faktisk … jeg fandt det her sted i Toronto, som havde fantastiske veganske kanelboller, og det var en meget almindelig ting«.

Tidligere har Jared Leto dog med en besynderlig stolthed berettet om, hvordan han uddelte brugte kondomer samt anal beads til »alle« på settet:

Se hele GQ-videoen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af