Jared Leto er stadig åben over for at vende tilbage til rollen som Joker

Jared Leto er stadig åben over for at vende tilbage til rollen som Joker
Jared Leto som Jokeren i 'Suicide Squad'.

Premieren på John Lee Hancocks HBO-thriller ’The Little Things’ nærmer sig, og i den forbindelse fangede Variety Jared Leto, der figurerer på rollelisten med Oscar-vennerne Denzel Washington og Rami Malek, til et podcast-interview, der kom vidt omkring.

I interviewet fik Leto blandt andet vendt sit method acting-glade portræt af den ikoniske DC-skurk: Joker. Men trods den heftige kritik, hans version af ’Suicide Squad’-Jokeren mødte i 2016 (der kun synes endnu heftigere, hvis man sammenligner med successen, Joaquin Phoenix fik for sin version af samme i ‘Joker’), er Leto stadig åben over for at vende tilbage til rollen.

»Det er svært at sige nej til den rolle,« siger Leto i podcasten. »Der er meget få roller, du spiller, der er fuldkommen uden regler, du ved, som du bare kan gå hele vejen med, og det er så sjovt. Jeg havde virkelig meget sjov med den rolle«.

I oktober rygtedes det, at Leto ville vende tilbage under grøn hårlak og grills i Zack Snyders kommende ’Justice League’-cut. »Jeg er muligvis – muligvis ikke – med i denne. Jeg har også hørt rygterne,« lød det kryptisk fra Leto om dette i det nye interview. Om denne givne revival så blot er begyndelsen på en yderligere reprise, vil tiden vise.  

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af