Denzel Washington og Rami Malek jagter en seriemorder i den intense trailer til ‘The Little Things’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er masser af stjernestøv i John Lee Hancocks kommende psykologiske thriller ‘The Little Things’, der forener Oscar-vinderne Denzel Washington, Rami Malek og Jared Leto i et nervepirrende spil katten efter musen.

Washington og Malek spiller to politibetjente, der efterforsker en serie af mord i Los Angeles. Alle pile peger mod en mistænkelig mand (Jared Leto), men der er ikke tilstrækkelige beviser til at få ham dømt.

Det sender de to politibetjente på kollisionskurs, når de langsomt men sikkert bliver besat af Letos karakter og hemmeligheder fra deres egen fortid pibler op til overfladen.

Den intense trailer smager både af ‘Zodiac’, ‘Seven’ og ‘Prisoners’ med sin fortælling om besættelse og retfærdighed. John Lee Hancock, der tidligere har stået bag film som ‘The Blind Side’, ‘The Founder‘ og ‘The Highway Men‘ er ikke just en Fincher eller Villeneuve, men det skal alligevel blive interessant at se, hvad han kan få ud af tre af tidens største skuespillere.

‘The Little Things’ får amerikansk premiere 29. januar, hvor den både udkommer i biograferne og på HBO Max. Filmen er endnu ikke bekræftet til dansk distribution.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af