’Rick and Morty’-skaber udvikler ny animationsserie om græske guder

’Rick and Morty’-skaber udvikler ny animationsserie om græske guder
Dan Harmon i 2016. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Dan Harmon er en travl mand. Når han ikke er genstand for kritik i form af kontroversielle dukke-parodier og #metoo-anklager, arbejder han på højtryk med at få femte sæson af monsterhittet ’Rick and Morty’ stablet på benene. Men nu har han også landet en sidegesjæft, da han skal udtænke og udvikle en ny animationsserie til Fox Entertainment.

Serien fokuserer på en broget og mangfoldig familie sammensat af guder, monstre og mennesker i den græske oldtid. Her forsøger de at styre en af verdens første byer – og samtidig modstå fristelsen at slå hinanden ihjel.

»Lad en mand som Dan Harmon lave myterne om det tidlige Grækenlands civilisation om til en skarp kommentar om nutidens politik, kendisser og pop kultur«, udtaler Michael Thorn, underholdningschef for Fox.

Der mangler endnu at blive fundet et stemmecast til den kommende serie.

Udover ’Rick and Morty’ har Harmon tidligere nydt stor succes med en anden populær serie, ’Community’, som løb over i seks sæsoner. Med ’Rick and Morty’ har han vundet to Emmys, den ene i 2018 og den anden i 2020.

Harmon skal fortsat sideløbende med sin nye Fox-serie stadig være primus motor på ’Rick and Morty’ sammen med Justin Roiland. Cartoon Network bestilte 70 afsnit i 2018.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af