Chris Rock og Samuel L. Jackson genopliver Saw’-franchisen i første trailer til ‘Spiral’

Chris Rock og Samuel L. Jackson genopliver Saw’-franchisen i første trailer til ‘Spiral’
Chris Rock i 'Spiral'. (Foto: PR)

Chris Rock er klar til at tage ‘Saw’-franchisen i en ny retning i filmseriens niende kapitel. Skuespilleren er selv idébagmand bag ‘Spiral’, der ud fra traileren at dømme tilsidesætter splat for en mere traditionel seriemorderfilm – dog stadig spækket med jump scares.

Rock spiller den ihærdige betjent Ezekiel ‘Zeke’ Banks, der lever i skyggen af sin legendariske politi-far (Samuel L. Jackson). Sammen med sin uerfarne makker (Max Minghella) kommer han på sporet af en seriemorder, der kopierer Jigsaw-morderens modus operandi. Pludselig befinder Banks sig midt i morderens blodige spind.

‘Spiral’ instrueres af ‘Saw’-veteranen Darren Lynn Bousman, der tidligere har stået bag ‘Saw II’, ‘Saw III’ og ‘Saw IV’. Manuskriptet er skrevet af forfatterne bag det seneste indlæg i franchisen, ‘Jigsaw‘ fra 2017.

Vores anmelder havde ikke pæne ord til overs for den sidste film, der fik sølle én stjerne her på siden. Men man kan håbe, at de stærke kræfter foran kameraet vidner om en stærkere historie end vanligt.

‘Spiral’ får amerikansk premiere 14. maj, og lander forhåbentligt i de danske biografer nogenlunde samtidig.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af