Idris Elba og ‘Stranger Things’-stjerne i ventet Netflix-drama – se traileren til ‘Concrete Cowboy’

Idris Elba og ‘Stranger Things’-stjerne i ventet Netflix-drama – se traileren til ‘Concrete Cowboy’
Idris Elba og Caleb McLaughlin i 'Concrete Cowboy'. (Foto: Netflix)

Tilbage i august var ‘Concrete Cowboy’ blandt vores mest ventede film fra den coronaramte festivalsæson, men dengang var det endnu uvist, hvordan og hvornår filmen skulle få dansk premiere.

Nu står det imidlertid klart, at filmen har fundet sit hjem hos Netflix, hvor den lander 2. april. I den anledning præsenterer streamingtjenesten første trailer til filmen, der har Idris Elba og ‘Stranger Things’-stjernen Caleb McLaughlin i hovedrollerne.

‘Concrete Cowboy’ følger 15-årige Cole (McLaughlin), som bliver tvunget til at flytte fra Detroit og hjem hos sin fraværende far Harp (Elba) i North Philadelphia, da han bliver bortvist fra skolen. Her finder Cole mening i et fællesskab af urbane cowboys kaldet Fletcher Street Stables, som faren er del af. At dømme efter traileren kommer både far-søn-forholdet og cowboy-klubben dog snart i knibe.

Coming of age-dramaet er instruktør Ricky Straubs spillefilmdebut. Han har taget udgangspunkt i Greg Neris roman ‘Ghetto Cowboy’, som er baseret på virkelighedens Fletcher Street Stables, der har eksisteret i mere end 100 år.

Se traileren herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af