Sacha Baron Cohen takker Rudy Giuliani for Golden Globes-sejr med herlig sviner

Sacha Baron Cohen takker Rudy Giuliani for Golden Globes-sejr med herlig sviner
Sacha Baron Cohen og Isla Fisher. (Foto: Screenshot)

Sacha Baron Cohen havde en skøn aften under Golden Globes-uddelingen i nat dansk tid, hvor ‘Borat Subsequent Moviefilm’ vandt for bedste komedie/musical, og han selv vandt for bedste hovedrolle i en komedie/musical.

Og han benyttede selvfølgelig lejligheden til at uddele et par skønne svinere.

»Jeg må sige, at denne film ikke kunne være lavet uden min medstjerne: et frisk nyt talent, der kom ud af ingenting og viste sig at være et komisk geni«, startede han, så alle troede, han skulle til at tale om Maria Bakalova, som har fået et stort gennembrud i rollen som Borats datter (Bakalova blev let overraskende forbigået til en birollepris). Men han fortsatte:

»Jeg taler selvfølgelig om Rudy Giuliani. Jeg mener, hvem kunne få flere grin ud af at lyne en lynlås ned? Utroligt!«, bemærkede han, mens hans hustru Isla Fisher havde svært ved at holde masken – men han stoppede ikke der:

»Vores film var kun begyndelsen for ham. Rudy var siden stjerne i en stribe af komediefilm, fra ‘Four Seasons Landscaping, ‘Hair Dye Another Day’ og retssalsdramaet A Very Public Fart«, sagde han med reference til andre højdepunkter i Trump-advokatens meget offentlige nedsmeltning (talen er endnu ikke lagt frit ud på nettet, men kan ses herunder eller i bedre kvalitet og med Isla Fishers reaktion her).

Da Baron Cohen tog imod prisen for bedste skuespiller, lavede han sjov med, at Donald Trump havde stillet spørgsmålstegn ved resultatet, fordi han mente, at en masse døde mennesker havde stemt.

»Hvilket er en meget ubehøvlet ting at sige om HFPA«, sagde han med henvisning til The Hollywood Foreign Press Association, hvis 87 medlemmer er kendt for en uforholdsmæssigt høj gennemsnitsalder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af