Taika Waititi, Zac Efron og Ricky Gervais medvirker i animeret kortfilm mod dyreforsøg – se teaseren

Taika Waititi, Zac Efron og Ricky Gervais medvirker i animeret kortfilm mod dyreforsøg – se teaseren
Taika Waititi lægger stemme til forsøgskaninen Ralph i 'Save Ralph'. (Foto: PR)

»Det her er en cool ting, som kommer snart. Hvis du ikke ser den og elsker den, så hader du dyr, og vi kan ikke være venner længere«.

Sådan lyder Taika Waititis beskrivelse af den nye kortfilm ‘Save Ralph’, som han selv medvirker i. Den Oscar- og Grammy-vindende newzealænder bag ‘Jojo Rabbit’ og ‘Thor: Ragnarok’ lægger nærmere bestemt stemme til en stopmotion-animeret kanin, der fortæller om sine grelle oplevelser som forsøgsdyr.

‘Save Ralph’ er del af en ny kampagne fra organisationen Humane Society International, som kæmper mod forsøg med kosmetiske produkter på dyr. De har fået et fornemt hold skuespillere med på projektet, der udover Waititi også har Zac Efron, Ricky Gervais, Olivia Munn (‘The Newsroom’), Tricia Helfer (‘Battlestar Galactica’) og Pom Klementieff (‘Guardians of the Galaxy Vol. 2’) på rollelisten.

I den nye videoteaser for kortfilmen optræder Taika Waititis forsøgskanin som talsmand for bevægelsen med et bandageindbundet øre og et rødt, hævet øje. Se videoen, hvor Ralph blandt andet imiterer en skinger hyletone, herunder.

Det vides endnu ikke, hvem de resterende skuespillere lægger stemme til, men det kan man finde ud af, når ‘Save Ralph’ får premiere på Humane Society Internationals website 6. april.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af