Forundret Taika Waititi vinder en Grammy: »Det ser ud til, at de bare giver Grammys til alle nu«

Forundret Taika Waititi vinder en Grammy: »Det ser ud til, at de bare giver Grammys til alle nu«
Taika Waititi som Adolf Hitler i 'Jojo Rabbit'. (Foto: PR)

Blandt de mange vindere til gårsdagens 63. udgave af Grammy Awards stak specielt ét navn ud: Taika Waititi.

Den newzealandske instruktør og skuespiller, som stod bag ‘Thor: Ragnarok’ i 2017, vandt således prisen for »Bedste kompilationssoundtrack til visuelle medier« for sin seneste film, den Oscar-vindende nazisatire ‘Jojo Rabbit’ fra sidste år.

De andre nominerede i kategorien var filmene ‘A Beautiful Day in the Neighborhood’, ‘Frozen 2’, ‘Bill & Ted Face the Music’ samt ‘Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga’.

Det kom tydeligvis bag på Waititi, at han pludselig skulle stå med en prestigefyldt musikpris i hænderne for en af sine film. »Lol wtfffff«, lød instruktørens korte reaktion på Twitter, da han blev afsløret som vinderen.

»Det ser ud til, at de bare giver Grammys til alle nu. Jeg tager den gerne, tak!«, sagde instruktøren desuden på aftenen i sin takketale, der blev foretaget fra hans beboelsesvogn på en filmoptagelse.

Waititi vandt en Oscar for Bedste adapterede manuskript for ‘Jojo Rabbit’, og arbejder i skrivende stund både på Marvel-opfølgeren ‘Thor: Love & Thunder’, en ‘Star Wars’-film og flere tv-serier.

Se hans Grammy-takketale herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af