Taika Waititi laver ny tv-serie: ‘Reservation Dogs’

Taika Waititi laver ny tv-serie: ‘Reservation Dogs’
'Reservation Dogs'.

Efter succes i hjemlandet New Zealand med film som ‘What We Do in the Shadows’ og ‘Hunt for the Wilderpeople’ er Taika Waitit blevet et af Hollywoods mest eftertragtede kreative hoveder.

Med ‘Thor Ragnarok’ skabte han den sjoveste Marvel-film til dato, og ‘Jojo Rabbit’ landede ham en manuskript-Oscar. Den genialt sjove newzealænder skal både lave en Thor-opfølger og en kommende ‘Star Wars’-film, men han får også lige tid til at kreere en dugfrisk tv-serie.

Waititi var selv med til at forvandle vampyr-spoofen ‘What We Do in the Shadows’ til en serie for FX, og nu har kanalen bestilt en hel sæson af hans nye serie, ‘Reservation Dogs’. Serien følger fire native american-teenagere, der på landet i Oklahama bekæmper kriminalitet – og også selv begår det. Og så refererer den naturligvis både i titel og første billede til Tarantinos debut ‘Reservoir Dogs’.

Waititi laver serien med Sterlin Hajo, der selv er indfødt amerikaner og er vokset op i Oklahoma. De har allerede lavet et pilotafsnit, som altså fik FX til at bide på krogen.

‘Reservation Dogs’, som kommer til at bestå af otte afsnit i første omgang, får premiere allerede næste år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af