Rygterne talte sandt: Taika Waititi skal instruere ny Star Wars-film

Rygterne talte sandt: Taika Waititi skal instruere ny Star Wars-film
Taika Waititi med sin Oscar for Best Adapted Screenplay til 'Jojo Rabbit'. (Foto: Rachel Luna/Getty Images)

Det lød næsten for godt til at være sandt, da rygterne begyndte at florere om, at den newzealandske komediegud Taika Waititi skulle stå bag en ny Star Wars-film.

Waititi har været et household-name blandt kendere siden komedieserien ‘Flight of the Conchords’ (2007-09) og efterfølgende komedierne ‘What We Do in the Shadows’ og ‘Hunt for the Wilderpeople’.

Men med sine seneste film, Hollywood-successerne ‘Thor: Ragnarok’ og den Oscar-nominerede ’Jojo Rabbit’ er der for alvor blevet rift efter den 44-årige instruktør fra højeste sted.

På Star Wars-nationaldagen den 4. maj bekræftede Disney og Lucasfilm, at Waititi skal stå bag en ny Star Wars-spillefilm i samarbejde med manuskriptforfatteren Krysty Wilson-Cairns (’Penny Dreadful’, ‘1917’).

Waititi har tidligere givet en hånd til Star Wars-universet, da han instruerede det sidste afsnit af Disney+-flagskibet ’The Mandalorian’, som han i begyndelsen af serien også havde en lille rolle i.

Waititi nægtede tilbage i januar, at han var på tale til at instruere en Star Wars-film og rystede rygterne af med en nonchalant Twitter-update, hvor han postede det klassiske cover til Fleetwood Macs albumklassiker ’Rumours’ uden videre forklaring.

Fire måneder senere har Waititi kun én kommentar til den gode nyhed:

»Psych!«

Der vides endnu intet om Wilson-Cairns og Waititis projekt – ud over den fastlagte premieredato den 20. december 2024.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af