Video: Se Thomas Vinterbergs reaktion på historisk Oscar-nominering

Video: Se Thomas Vinterbergs reaktion på historisk Oscar-nominering
'Druk'. (Foto: PR)

Thomas Vinterberg sprang først tilbage af ren og skær forbløffelse, hvorefter han fór op af stolen, som han sad i, da han og kollegaerne fra Zentropa var vidner til en historisk bedrift – nemlig Vinterbergs Oscar-nominering i sværvægterkategorien for bedste instruktør.

Reaktionen er intet mindre end prisværdig – og kan ses lige her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Druk’ var kun lige kort forinden (forventeligt) blevet nomineret til bedste internationale film, da Vinterbergs navn til alles positive overraskelse var at finde blandt instruktørkollegaerne Chloé Zhao, David Fincher, Lee Isaac Chung og Emerald Fennell.

Da vores filmredaktør havde Vinterberg i røret til en reaktion, var han pavestolt og ligeså overrasket som alle andre:

»Det var sgu vildt. Den første (Bedste Internationale Film, red.) havde vi håbet på, men den anden tog sgu røven på mig. Det havde vi helt åbent og oprigtigt ikke sat næsen op efter«, sagde han i interviewet.

26. april er dagen, hvor Oscar-showet bliver udrullet, og hvor vi forhåbentlig samtidig kan berette om Vinterbergs første Oscarstatuette – mest sandsynligt i kategorien for bedste internationale film.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af