Adam Sandler namedropper Lars von Trier og Bon Iver i overskudsagtig presenter-video

Adam Sandler namedropper Lars von Trier og Bon Iver i overskudsagtig presenter-video
Adam Sandler i sin præsentation ved Independent Spirit Awards. (Foto: Screenshot)

Sidste år vandt Adam Sandler prisen for bedste mandlige hovedrolle for sin præstation i ‘Uncut Gems’ ved den amerikanske prisuddeling Independent Spirits Awards, der – som navnet antyder – hylder den uafhængige filmkunst.

I år var han inviteret tilbage for at præsentere prisen for bedste kvindelige hovedrolle – under dække af et ‘Hvor er de nu’-segment – hvilket han gjorde på sin egen meget Adam Sandler’ske facon, der på ret perfekt vis fjernede det akavede element i den efterhånden alt for velkendte zoom-form ved prisuddelinger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Adam Sandler – iklædt et tracksuit, der sender tankerne i retning af Wes Andersons ‘The Royal Tenenbaums’, indbegrebet af amerikansk indie-film – brugte det meste af sit minut på at adressere sit »ekstremt hippe skæg«, som han ifølge sin forklaring fik, i det øjeblik han vandt prisen sidste år.

»Ja, min kone og børn har ikke kigget på mig uden at krympe sig i over 12 måneder«, sagde han.

»Men Lars von Trier gav mig en pose med CBD-kaffe, og Bon Iver lave yoga med mig hver morgen, så det er alt sammen godt, uafhængigt talt selvfølgelig«.

Jeg regner med, at en undersøgende journalist, som ikke er mig, undersøger historiens sandfærdighed helt til bunds, men vi kan i hvert fald konstatere, at Lars von Triers erklærede brug og misbrug af euforiserende midler er nået hele vejen til Camp Sandler.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af