Gucci-familien langer hårdt ud efter Ridley Scotts kommende film med Adam Driver og Lady Gaga

Gucci-familien langer hårdt ud efter Ridley Scotts kommende film med Adam Driver og Lady Gaga
Lady Gaga og Adam Driver under optagelserne til 'House of Gucci'. (Foto: Lady Gaga / Instagram)

I Ridley Scotts kommende film ‘House of Gucci’ spiller Lady Gaga og Adam Driver Patrizia Reggiani og Maurizio Gucci. Filmen fortæller historien omkring, hvordan førstnævnte bestilte mordet på sidstnævnte og endte i fængsel i 16 år. Maurizio Gucci var barnebarn til modelegenden Guccio Gucci.

Men den virkelige Gucci-familie er ikke just begejstrede for projektet. I et interview med The Associated Press udtaler Patrizia Gucci – en af Maurizios kusiner – at filmholdet »stjæler vores families identitet for at tjene penge, for at øge Hollywood-systemets indkomst … Vores familie har en identitet, privatliv. Vi kan tale om alt, men der er en grænse, der ikke kan blive krydset«.

Familien er ifølge Associated Press bekymret for, at filmholdet ikke har kontaktet dem – også selvom de har rakt ud via Ridley Scotts hustru, Giannina Facio.

Og så er de særligt betænkelige ved, at filmen bygger på en bog, som de mener indeholder en række unøjagtigheder, og at der er blevet castet prominente skuespillere til roller som medlemmer af familien, som ikke har noget med mordet på Maurizio Gucci at gøre.

Ikke mindst udtrykker Patricia Gucci skuffelse over castingen af Al Pacino som Aldo Gucci og Jared Leto som Paolo Gucci.

»Min farfar var en meget flot mand, som alle Guccis, og meget høj, blå øjne og meget elegant. Han bliver spillet af Al Pacino, som i forvejen ikke er særligt høj, og billedet af ham viser ham som fed, lav, med bakkenbarter, virkelig grim. Skamfuldt, for han ligner ham ikke overhovedet«.

De billeder, der er sluppet ud fra settet, af Leto i kostume, imponerer heller ikke just Gucci-arvingen med »det ukæmmede hår og lyslilla fløjlsjakkesæt«.

»Forfærdeligt. Forfærdeligt. Jeg er stadig fornærmet«, siger hun til Associated Press.

Familien overvejer nu, om de skal lægge sag an. Imens får filmen støtte af det officielle modehus House of Gucci, som familien ikke har ejet siden 1993, og som har stillet det originale tøj til rådighed.

‘House of Gucci’ får dansk premiere 25. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af