Jack Ryan-spinoff ‘Without Remorse’ med Michael B. Jordan får første actionspækkede trailer

Jack Ryan-spinoff ‘Without Remorse’ med Michael B. Jordan får første actionspækkede trailer
Michael B. Jordan i 'Without Remorse'. (Foto: PR)

Tom Clancys ekstremt populære spion/militærromaner bliver flittigt brugt af Amazon, som i øjeblikket blandt andet har John Krasinski i rollen som den populære Jack Ryan i serien af samme navn.

Men Jack Ryan er ikke den eneste, der får lov til at slå sit navn fast på Amazon Prime. En af Clancys andre karakterer, John Clark, får nu chancen for at afdække internationale konspirationer, og dømt ud fra traileren til ’Without Remorse’, der netop er landet, er det en yderst hårdtslående Clark vi møder i filmen.

Vi følger Clark, der er Navy Seal, som får til opgave at undersøge det der ligner et internationalt komplot, der truer verdenskikkerheden – imens han også søger retfærdighed for det tragiske mord på sin gravide kone.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Stefano Sollima, der stod bag opfølgeren til ‘Sicario’, ‘Sicario: Day of the Soldado’, er instruktør på actionbraget, og arbejder desuden sammen med manuskriptforfatter Taylor Sheridan, der skrev begge førnævnte film.

Foruden Michael B. Jordan i hovedrollen byder rollelisten på Jamie Bell, Jodie Turner-Smith og Guy Pearce.

’Without Remorse’ får premiere på Amazon Prime 30. april.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af