Den ventede ‘Friends’-reunion får premieredato, teaser og heftig gæsteliste

Den ventede ‘Friends’-reunion får premieredato, teaser og heftig gæsteliste
'Friends'.
STREAMING TOGETHER

Den skulle egentlig have fundet sted sidste år som promovering af den nye streamingtjeneste HBO Max, men corona kom i vejen for genforeninger af enhver slags, og først nu sker det så: ‘Friends’-reunionen er nært forestående.

Faktisk bliver det allerede 27. maj, at Jennifer Anniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc og Matthew Perry mødes (officielt) igen, siden den elskede sitcom stoppede i 2004.

Vel at mærke bliver det ikke i deres velkendte karakterer, at de genforenes, men i et særafsnit, hvor skuespillerne kigger tilbage på serien i dens velkendte kulisser.

Afsnittet rammer HBO Max 27. maj, og vi har nu fået den første lille teaser, der blot viser ryggen af sekstetten i et kort klip:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mere interessant er den gæsteliste, der er annonceret til genforeningen. Den inkluderer Justin Bieber, Lady Gaga, David Beckham, Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Malala Yousafzi, James Corden, Cara Delevingne, Tom Selleck og Cindy Crawford.

Det helt store spørgsmål her på hjemlige breddegrader er selvfølgelig, om vi får ‘Friends: The Reunion’ at se på samme tid som amerikanerne, selvom HBO Max endnu ikke er lanceret i Danmark (det sker først senere på året).

Vi regner dog med, at HBO Nordic, som allerede kører en del HBO Max-titler ud, kommer os til undsætning.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af