Mads Mikkelsen om manuskriptet til ’Indiana Jones 5’: »Det var alt, hvad jeg havde drømt om«

Mads Mikkelsen om manuskriptet til ’Indiana Jones 5’: »Det var alt, hvad jeg havde drømt om«
Mads Mikkelsen under Cannes-festivalen i 2019. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Mads Mikkelsen vælter i disse år rundt i tilbud om fremtrædende roller i store film.

Han har allerede været med i store franchises som Marvel, Star Wars og James Bond, og inden længe går turen til Harry Potter-universet, hvor han overtager skandaleramte Johnny Depps rolle som Gellert Grindelwald i den kommende Fantastic Beast-film.

Men i midten af april blev det også offentliggjort, at Mikkelsen får en rolle i den kommende ’Indiana Jones 5’, hvor han skal spille over for Harrison Ford og Phoebe Waller-Bridge. Steven Spielberg er producer, og James Mangold (’Logan’) instruerer. John Williams skal desuden, i en alder af 89, nok engang skrive musikken til filmen.

Og Mikkelsen har allerede fået lov til at læse manuskriptet til femte ombæring af den ikoniske franchise. Det forklarer han i et interview til Collider:

»Jeg er meget, meget begejstret. Jeg genså forleden ‘Raiders of the Lost Ark’, og den er så vellavet og charmerende, og det er virkelig god historiefortælling. Så ja, det er en stor ære at være en del af den her franchise, som jeg voksede op med«.

»Jeg er i en heldig position, hvor de lod mig læse manuskriptet før. Og ja, det var alt, hvad jeg havde drømt om, så det var dejligt«, siger han til Collider og tilføjer, at han selv er med til at skabe sin egen karakter.

»Jeg tror, at jeg er inviteret med til at skabe en karakter, hvilket er noget, alle har lyst til. Det er derfor, de vælger nogle skuespillere, som de tror kan finde på nogle ting, og det vil være et samarbejde, som det altid er«.

’Indiana Jones 5’ ventes at starte produktionen til sommer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af