Se traileren til Edgar Wrights nye thriller ‘Last Night in Soho’ – med Anya Taylor-Joy og ‘Jojo Rabbit’-stortalent

Se traileren til Edgar Wrights nye thriller ‘Last Night in Soho’ – med Anya Taylor-Joy og ‘Jojo Rabbit’-stortalent
Anya Taylor-Joy i 'Last Night in Soho'. (Foto: Screenshot fra trailer)

I år er Edgar Wright omsider tilbage i biograferne med en ny film, efter han i 2017 skabte karrierens største kommercielle succes med ‘Baby Driver’.

‘Last Night in Soho’ er titlen på den britiske instruktør og manuskriptforfatters kommende psykologiske thriller, der netop har fået sin første lange trailer.

Filmens bærende karakterer spilles af Anya Taylor-Joy, der senest gjorde sig bemærket i Netflix-hittet ‘Dronninggambit’, og stortalentet Thomasin McKenzie fra ‘Jojo Rabbit’ og ‘Leave No Trace’.

Handlingen foregår i London-bydelen Soho og følger den unge kvinde Eloise (McKenzie), der har en passion for modedesign. Hun kan på mystisk vis rejse tilbage tilbage i tiden til de festlige 1960’ere, hvor hun møder sit syngende og dansende idol Sandy (Taylor-Joy). Intet er imidlertid, som det ser ud, og den ildevarslende trailer indikerer kraftigt, at Eloise ender i stor fare under sine tidsrejseeventyr.

‘Last Night in Soho’ lander i de danske biografer 21. oktober. Se traileren herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af