Gammel nemesis vender tilbage i det kommende ‘Dexter’-reboot

Gammel nemesis vender tilbage i det kommende ‘Dexter’-reboot
John Lithgow og Michael C. Hall i fjerde sæson af 'Dexter'. (Foto: PR)

Når den populære seriemorderserie ‘Dexter’ genopstår, bliver det med en gammel kending på rollelisten.

Foruden Michael C. Hall som den titulære morder vender således også John Lithgow tilbage i den enkeltstående sæson, som har den oprindelige skaber af serien, Clyde Phillips, ved roret. Det skriver Deadline.

Lithgow medvirkede i fjerde sæson af ‘Dexter’, hvor han spillede den aldrende familiefar og seriemorder Arthur Mitchell, der også gik under tilnavnet Trinity Killer. Den ikoniske karakter fungerede som den vel nok største nemesis for Dexter, der beundrede Mitchells bevisfrie drabsmetode, men også anså ham som en fjende.

Fjerde sæson af Dexter sluttede som bekendt med, at Dexter tog livet af Arthur Mitchell, efter det blev klart, at Mitchell havde spillet en rolle i Dexters kones død. Det er dermed uklart, hvordan Lithgows karakter vil vende tilbage i de nye afsnit, der udspiller sig otte år efter ottende sæsons finaleafsnit.

Ifølge Deadline vil Lithgows optagelser på ‘Dexter’ vare omkring en dag, så hans medvirken i den nye sæson bliver nok flygtig – måske i form af et flashback eller et drømmesyn.

Den nye sæson af ‘Dexter’ har endnu ikke en premieredato, men det bliver formentlig engang i 2022, da optagelserne ifølge Deadline stadig er i gang.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af