Nicole Kidman genforenes med ‘Big Little Lies’-skaber i stjernespækket thrillerserie – se traileren til ‘Nine Perfect Strangers’

Nicole Kidman genforenes med ‘Big Little Lies’-skaber i stjernespækket thrillerserie – se traileren til ‘Nine Perfect Strangers’
Nicole Kidman i 'Nine Perfect Strangers'. (Foto: PR)

Med storhits som ‘Big Little Lies’ og ‘The Undoing’ er Nicole Kidman og manusforfatteren David E. Kelley blevet en ustoppelig duo på seriefronten.

Til august er de aktuelle med endnu en stjernespækket thriller-serie, når ‘Nine Perfect Strangers’ får premiere på Disney+. Serien er baseret på bestselleren af samme navn fra forfatteren bag bogforlægget til ‘Big Little Lies’, Liane Moriarity.

Nicole Kidman spiller den mystiske Masha, forstanderen for et wellness-center, hvor ni stressede storby-eksistenser tjekker ind for at få styr på deres liv. Over 10 dage skal hun genantænde deres livsgnist – men de ni deltagere har ingen anelse om, hvad der kommer til at ramme dem.

Traileren antyder masser af ubehagelige hemmeligheder, psykologiske magtspil og manipulation, præcis som Kelley og Kidman har været garant for i deres forrige samarbejder.

Hvis Kidman og Kelley ikke i sig selv er attraktion nok, skal rollelisten nok få én til at spærre øjnene op: Michael Shannon, Melissa McCarthy, Luke Evans, Bobby Cannavale, Regina Hall samt stjerneskuddene Samara Weaving (‘Ready or Not’) og Grace Van Patten (‘The Meyerowitz Stories’) skal spille nogle af gæsterne og de ansatte på resorten.

Der er forventet dansk premiere omkring 18. august på Disney+.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af