Mark Wahlberg er næsten uigenkendelig efter at have taget kilovis på til filmrolle: »Det var sjovt i omkring én time«

Mark Wahlberg er næsten uigenkendelig efter at have taget kilovis på til filmrolle: »Det var sjovt i omkring én time«
Mark Wahlberg i '2 Guns'.

Når de fleste tænker på Mark Wahlberg, toner der nok et billede af en sirlig sixpack frem på nethinden.

Men forud for den kommende film ‘Stu’ har Wahlberg måtte smide muskelmassen på porten og lægge sig ud for at spille titelrollen som den virkelige person Stuart Long, der i filmen går fra at være professionel bokser til (velvoksen) præst.

Mark Wahlberg under optagelserne til ‘Stu’. (Foto: Backgrid)

I et interview med Jimmy Fallon under ‘The Tonight Show’ fortæller skuespilleren, at han spiste 11.000 kalorier om dagen over en periode på to uger, hvilket var en stor stigning fra de 7.000 kalorier, han havde indtaget dagligt de forrige to uger.

»Det var sjovt i omkring én time«, siger Wahlberg og fortsætter: »Det er virkelig en hård, fysisk ting at gøre. Når man skal tabe vægt, så holder man bare op med at spise og motionerer meget. Denne gang vågnede jeg efter et måltid, og var nødt til at spise endnu en gang. Jeg spiste hver tredje time. Det var ikke sjovt«.

‘Stu’ er Rosalind Ross’ instruktørdebut og omhandler førnævnte Long, der efter en motorcykelulykke finder troen og lader sig indrulle på præsteseminaret.

Optagelserne til filmen er stadig i gang, så vi må nok vente et par år med at se Wahlbergs transformation i fuld aktion.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af