Ny ‘Dune’-trailer lover årets mest episke biografoplevelse

Ny ‘Dune’-trailer lover årets mest episke biografoplevelse
Timothée Chalamet i 'Dune'. (Foto: PR)

Vi har ventet på Denis Villeneuves ‘Dune’ i hvad der efterhånden føles som en halv menneskealder, men nu er der ikke længe til tæppet endelig går 16. september i biograferne.

Og glæder du dig ikke allerede som et lille barn, så kan denne spritnye trailer måske gøre det for dig:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Timothée Chalamet indtager hovedrollen som Paul Atreides, der får til opgave at vogte en planet, hans familie ejer. Men intergalaktiske stridigheder lurer i kulissen, og Chalamet flankeres af et drømmecast bestående af Zendaya, Oscar Isaac, Jason Momoa, Josh Brolin, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgård og Charlotte Rampling.

Villeneuve har tidligere givet os to af nyere filmhistories flotteste sci-fi-værker, ‘Arrival’ og ‘Blade Runner 2049’, og intet i ovenstående trailer tyder på, at instruktøren har slækket på tøjlerne i ‘Dune’.

Grundet HBO Max og Warner Bros. kontroversielle beslutning om at sende filmen på streaming samtidig med biografpremieren i USA, var det indtil for nylig uvist, om ‘Dune’ overhovedet ville komme op på det store lærred herhjemme.

Heldigvis har filmen dog nu kurs mod CinemaxX’ sale, blandt andet i IMAX, hvis man skal tro biografkædens egen hjemmeside.

Nordisk Films biografer har til gengæld ikke føjet filmen til deres liste over kommende film endnu, hvilket tyder på, at landets største biografkæde melder pas.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af