‘Sweet Tooth’ er nu en af de mest sete Netflix-serier nogensinde – men sæson 2 er ikke bekræftet

‘Sweet Tooth’ er nu en af de mest sete Netflix-serier nogensinde – men sæson 2 er ikke bekræftet
'Sweet Tooth'. (Foto: Netflix)
STREAMING TOGETHER

Netflix-fantasyserien ‘Sweet Tooth’ blev et øjeblikkeligt seerhit i starten af sommeren, hvor adskillige af os fulgte hjorte-drengen Gus’ farefulde rejse igennem et pandemihærget fremtids-USA.

Nu afslører streaminggiganten, at seriens popularitet har katapulteret den helt op på en sjetteplads over de mest sete Netflix-originalserier nogensinde, lige over ‘Emily in Paris’ på syvendepladsen og under ‘Dronninggambit’ på femtepladsen (den saftige periodeserie ‘Bridgerton’ troner fortsat på førstepladsen).

‘Sweet Tooth’ er blevet streamet i mere end 60 millioner hjem siden premieren 4. juni, men den flotte præstation til trods, er det værd at bemærke, at man blot skal have set to minutter af en given titel, før Netflix tæller det med.

Noget overraskende er ‘Sweet Tooth’ endnu ikke blevet forlænget med en sæson 2, skønt første sæson ellers sluttede på en gedigen cliffhanger. Men med dens succes in mente, er det forhåbentligt nu blot et spørgsmål om tid.

Læs vores 5-stjernede anmeldelse af serien HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af