Taika Waititi klar med ny komedieserie: Se traileren til ‘Reservation Dogs’

Taika Waititi klar med ny komedieserie: Se traileren til ‘Reservation Dogs’
'Reservation Dogs'. (Foto: Shane Brown/FX)

Instruktør, manuskriptforfatter, skuespiller og producer Taika Waititi (aka. Hollywoods travleste mand, hvis nogen skulle være i tvivl) er klar med en ny komedieserie.

Og den lander om få uger.

‘Reservation Dogs’ er navnet på serien, der følger en gruppe kriminelle unge amerikansk-indianere i en soveby i Oklahoma. Teenagerne fordriver tiden med at begå røverier og drømme om at rejse til Californien, men da en rivaliserende bande dukker op, er det tid til at lade paintball-geværet:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Newzealandske Waititi – hvis far var māori – har tidligere givet os ‘What We Do in the Shadows’, ‘Thor: Ragnarok’ og ‘Jojo Rabbit’, og da han vandt en Oscar for sidstnævntes manuskript i 2020, highlightede han behovet for at fortælle flere historier med minoriteter bagved og foran kameraet.

‘Reservation Dogs’ får amerikansk premiere på streamingtjenesten Hulu 8. august, og vi krydser fingre for, at den når disse breddegrader snarest derefter.

Foruden serien har Taika Waititi en række større projekter på vej, heriblandt (dyb indånding) ‘Thor: Love & Thunder’, sportskomedien ‘Next Goal Wins’, en unavngiven ‘Star Wars’-film, Apple+-serien ‘Time Bandits’ og HBO Max-serien ‘Our Flag Means Death’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af